5 Ocak 2014 Pazar

Bende Bloggerlar Kervanına Katıldım !

Merhabalaaaaar. Pek çok blog açma denememden sonra sonunda Alican'ın yardımıyla (tüm blogu o yaptı diyebilirim) blogu açabildik.


Adım Merve (pek çok 92'li kızın olduğu gibi ve kimse yılbaşında bize gelmiyor -_- ). Bu yazıda kendimi tanıtmam gerekiyor ama henüz nasıl biri olduğumu ben bile çözemedim.

Lise sona gelene kadar elime kitap değmemişti, Stephenie Meyer Alacakaranlık serisiyle bana "Uyan artık kitaplar şahane bir şey." diye gerçeği suratıma çarpana kadar. O zamana kadar ben de "Kitap okumaya ne gerek var filmi çıkar nasıl olsa." diyenlerdendim. Düşündükçe kendime sinirleniyorum.


Kitaplar kadar film ve dizilere de bağımlı olduğumdan ötürü biraz asosyal kaldım. İçinde aksiyon, romantizm, macera, gerilim ve bunun gibi beni gerçek dünyadan koparan her şeyi alıp bağrıma basarım. Gerekirse aç kalırım açıkta kalırım ama kitapsız kalamam. Hele bir de kitabın karakterlerinden biri bad boy'sa canımı alın kitabımı almayın.
İlk postlarımı acemiliğime verin. Daha sonraları toparlayacağımı umuyorum. Yorumlarınızı da -iyi kötü fark etmez- bekliyorum.


Kitaplarımın bir kısmı




6 yorum:

  1. Hosgeldin diyelim ozaman

    YanıtlaSil
  2. Hosgeldinnnnn yorumlarini bekliyoruz :))

    YanıtlaSil
  3. Hoşgeldin :) Bende bu blog işlerinde yeni sayılırım , yardım eden birinin olması çok güzel :)

    YanıtlaSil
  4. Yanıtlar
    1. İlk defa ben senin değil sen benim blogumda bir şey yazdın. Ağlayabilirim :'( Çok duygulandım :'(

      Sil

back to top